Bilinçaltı Master Eğitimi
BİLİNÇALTI MASTER EĞİTİMİ İÇERİĞİ
-
BİLİNÇ VE BİLİNÇALTI
-
ENERJİ YASALARI
-
ZAMANDA GERİYE GİTME
-
ZAMANI BÜKME ”ALANI BÜKME
-
KÖK İNANÇLARIN DEĞİŞTİRİLMESİ
-
AF ÇALIŞMASI
-
BEDENSEL HASTALIKLAR ”TELKİNLER
-
OLUMLAMALAR
-
AŞK SAĞLIK ve BOLLUK FREKANS YÜKLENMESİ
-
SAHNE DÖNÜŞTÜRME ”HAVA YÖNÜ DEĞİŞTİRME
-
SEANSA HAZIRLIK
-
ÇEKİRDEK İNANÇLARI TESPİT ETMEK
-
BİREYSEL SEANSLAR
BİLİNÇ VE BİLİNÇALTI
Bilinçaltı, beynimizin farkında olmadığımız bölümüdür. Hafıza depomuzdur. Bilinçaltımız vücudumuzdaki çoğu işlemin düzenli ve otomatik bir biçimde yürümesini sağlar.
Bilinçaltımızı ve bilincimizi beraber bir buzdağına benzetebiliriz. Bu buzdağının onda dokuzu denizin altında, onda biri ise denizin üstündedir. Suyun üstünde bulunan bölümü bilincimiz, altta kalan kısım ise bilinçaltımızdır.
Gün içindeki davranışlarımızın, yaşadığımız duyguların ve içine düşmüş olduğumuz durumların birçoğu bilinçaltımızın kontrolü altında gerçekleşir. Yaşadığımız her dakika bilinçaltı sayesinde nefes alıp veriyoruz. Yani bilinçaltımız esasında hep bizim iyiliğimiz için çalışıyor.
Edindiğimiz bütün alışkanlıklar bilinçaltımıza kaydedilir. Örneğin, çocukken bisiklete binmeyi öğrenme aşamasında bilincimiz sürekli uyanıktır ve bisikletten inene kadar çok dikkat etmişizdir. Çoğu kez, bisikleti kullandıktan sonra ise artık bisiklette yaptığımız hareketlerin çoğu bilinçaltımızın emirleriyle otomatik hale gelir. Bir arkadaşımız biz bisiklet sürerken seslense artık hem bisikleti sürüp hem de ona cevap verebilecek konuma gelmişizdir. Öyle ki bir süre sonra değişik akrobatik hareketleri hiç düşünmeden yapabilecek duruma bile geliriz. İşte bu durumda bisiklet kullanmak bizim için alışkanlık haline gelmiştir ve bilinçaltımız bisiklet sürme sırasında tamamen işbaşındadır. Bazen bir düşünceye dalar gideriz ve bir de bakmışız ki eve gelmişiz. “Ben ne zaman geldim eve” şeklinde bir hayretle bisikletten ineriz. Otomatik pilotumuzun devrede olduğundan haberimiz bile yoktur.
Bir bebeğin yürümeyi öğrenmesi, araba sürmeyi öğrenme, bir müzik enstrümanı çalmayı öğrenme hep aynı şekilde bilinçaltımızın yardımıyla olur. Bilinçaltımız bu işleri alışkanlık haline geldikten sonra otomatik şekilde yapar. Anlaşıldığı üzere bilinçaltımız her zaman bizim daha az güç harcamamız, daha az yorulmamız ve her şeyi en mükemmel şekilde yapabilmemiz için uğraşır durur.
Bilinç
-
Kısa süreli hafızamızdan sorumludur
-
Bilgiyi seri halde işler, ayni anda genelde bir tek bilgi işlenir
-
İradenin yeri
-
Yavaş ve belirsizdir
-
Yeni şeyler deneme ve öğrenmeye heveslidir
-
Espri, alay ve inkárı anlar
-
Mantıkçı, muhakeme yeteneği ve akılcı karar vermeyi sağlar
-
Geçmiş — şu an — gelecek
-
Dinlenmelidir
-
Farkındalık bölümüdür
Bilinçaltı
-
Uzun süreli hafızamızdır
-
Eleştirip yargılamadan hareket eder, kabul eder veya reddeder
-
Birçok görevi ayni anda yapabilir
-
Tüm vücut fonksiyonlarını yürütür
-
Kelimesi kelimesine anlar fakat ima, espri ve inkârı anlamaz
-
Çabuk ve kesindir
-
Alışkanlıkların yeridir
-
Kendini koruma mekanizmasıdır
-
Tek zamanlı çalışır. “Şimdi” vardır
-
Tekrarlama yöntemiyle öğrenir
-
24 saat iş başındadır
-
Duyguların yeridir